Jump to content

84 i góra nadaje i będzie...

Recommended Posts

Słuchajcie matoły...tu oryginał Vona

A ja pamiętam stary world wide web gdzie był youtube hey joe i toi zniszczyli i podnieśli poprzeczkę dla fullhd z 720 do 1080p . Kiedyś np między 2007-2015 na  youtube ale ten akapit proszę jako bonmot i odczyt moich orginałów zaproponować mojemu internetowemu wspólnikowi z POLNISHE PROPAGANDA ART SANTU SUBITO MARYJA IN PROTESTANT SCEPTIC GERMANS UND WHITE LAND DONT BELIEVE IN SANTA MARIA (St.Michalkiewicz)BUT POLAND GOT A NOT ONLY ONE answer for problems of white land let speak :

"prosto wyfrunęłem z gniazda lubię yyyy cenzura ma się zawsze włączać z automatu youtube który musi być napisany w moim bashu albo dashu albo w basicu lub c++ i C minus - pl 

I puście kawałek Santa Marija TOP ONE na zachodnich landach

bo tak na zachodzie w Linux Magazine SP LORD SASANEK PRENUMERATE a BIGGEST IN WORLD WORD COMPANY WITH BloGGER TOGETHER WORK IN SASANEK ORDER WHEre KRISHNA MUST STIMULatE A BRAIN OF 38 or 39 smyk co nie warty jest Matyldy która może go kiedyś uleczy jak chce A CHCESZ LORD ZNAĆ OPINIĘ ARBITRA ELEGANCJII TAKŻE NAD GROBEM GDZIE NIEZALEŻNA POLONIA PL zAŁÓŻCIE SERWER KONIECZNIE NA NOWYM NIE PRZEGRZAnym ANI NIe SKOPANYM  thread ripperze W MIESIĄC TYLKO MUSI BYĆ W MEDIA MARKCIE GDZIE MY POLACY CHCEMy EURO 2026 ALE RaZEM Z LIDL I MEDIA MARKT PLUS DEUTCHE BANK ING PKO PZU SKOK SANTANDER PIONIER SPOŁEM UNITRA LOT LUFTHanSA LEBENSBORN LOVE PARaDE 1998 LAst PUBLIC FOR PUBLIKKA NON FASCISMA IN EGO OF PAIN OF ALL FUCKING WITH BASEBAll AND DEUTSCHE FIre FLAME CHECKED BY SON OF TUSK GOT INVISIBLE TRuST BuT ONLY iN non1 DOMAIN OF MILczarSKI VON reserved fIRST http or https if Whoami or ping with exploit or scan a port of browsers i think ist 80 port logins with Polnishe hackers army always SAY WITH LEGIA VARSOVIA UND POLONIA VARSAVA in duke nukem prboom scan of Milczarski Von game from today from Budda with Budokan always record with VISA VARTA BIC W KORONIE with Polish SYRENA REKORD must know that is a legendary who something,somewhat bad evil apple know about our Polnishe most beutifull und sense with POWER OF POKEMONS 3 with FAZI COME BACK from 2010-2020 ALLEST FAZI KOP HOP OTÓŻ GRUB tej poczwary co nazwała swoją wielką jak i kapitał i fundusze z pieniędzy z których ja jako Von jako jedyne zielone światło dla tej rasy pod ludzi uśmiechających się trochę do nas ludzi ale oni nie mają żadnych praw nad sobą i to potwierdzi znany przezemnie rabin Marek Bojarunos który wszystko polakom chcącym poprawy czy też oczekującym na lekcje mistrza ZEN a to było by ---
Uwaga @

Praktykuj uwagę...

...-...

Nie stwarzaj zagrożenia dla innych

Popraw się wewnętrznie a nie na pokaz

Chcij zrobić coś dobrego to może to w końcu zrobisz

Olewaj tylko tych z gorszego sortu co nawet alfy nie próbowali...

Tutaj dodałem jedno zdanie do czytelnika

Płáć na fundusz Polskiego Ruchu Narkomanów 84 gdzie ujawnijcie i wklejcie konto prezesa Milczarskigo Von z Santander i mój portfel bitcoin i tak cała Polska potem świat mailujcie polacy i tłumaczcie coraz lepiej na angielski i niemieckii i francuskii i espana i język Baktryjski ,i do Yougosławii postujcie razem z o2.pl i www.wp.pl oraz gazeta.pl gdzie Wprost ,Newsweek ,TVP info spróbuje na RTX opracować najlepszą taktykę w ataku i druga taktyka w defensywie i te dwie nasza ligowa drużyna musi znać dwie taktyki Vona. Potem jest siła uderzenia w Piłkę i mierzenie najlepszych strzelców których wystawcie na EURO 2026 które ma być w Moskwie jeśli Bodhi nie da plamy...jak ktoś chętny na dwa desktopy 14nm na nowych częściach wypasione jeden skylake drugi Pentium Gold na chipsecie z 2020 na mobo biznesowej a więc nie żaden low-end tylko Micro star na intelu da taką wydajność że wszystkie wioski wyprzedzi w surfowaniu czy czymkolwiek tak go podrasuje...Skompiluje dodatkowo za 2000zl kernel i headers i zainstaluje dobry soft na Debianie albo Windowsie  .Systemy zostawmy na razie tylko hardware się liczy ja za ten sprzęt chce uczciwej ceny sprzed 5 lat a więc 10 tys pln za desktop z 2020 na nowych częsciach tak jak w każdym uczciwym serwisie brońcie cen sprzedawcy !!! FIRMY BROŃCIE CEN TAK MÓWI PERFEKT KOMPUTER...Nowy gracz i kreator mini it i micro i dla mojej cioci i mamy żeby na emeryturze coś tworzyły...Także  Polacy wpłaćcie mi na to konto z Santander

portfel bitcoin
1A1hUpTCsAJ7Kg5NTxR1CHni92RgXanJGd

kasę za wygraną wojnę  nie będę brał...niczego...Moja najcenniejsza w świecie Saturnińska rasa i przedniość towarzyską zastąpili chamy i żydy jak w latach 50 i 60 i marzec 1968 to najważniejsza data dla Polaka nie oszukujmu się panie Grzesiu i Stasiu...

Panie Stasiu proszę wysłać ten email do pani mgr ireny Pałaś i do mojej mamy email. Mailuj stasiu i poznaj mailer daemon jak np thunderbird.

Uwaga Achtung oto oryginał vona na troszeczkę dziurawym systemie Debian 10 ale on musi mieć LTS to do duga żeby przekonali że ilin może być CEO od dziś ale w Google i mianuje go dyrektorem albo jak ktoś woli CEO GOOGLA ...radź sobie sam ilin ja ci daje wędkę...I na scenę google musi wrócić wayland który ma być domyślny w cdlinux.pl bez osła...taki system...

No i niech dug zajmie się virtualizacją i tweakingiem POLDKA i jego możliwości gdy zostanie zwirtualizowany...Mówią że tam jest duch klepaka który podwiezie małego z Volomina na sznurku do zderzaka przez lasy i torfy....

Uwaga jeśli były jakieś literówki to tylko wina hakerów nie głosuj na nich ...pomyśl o white heats i netykiecie i ostrzeżeniom jak od kefira  ,Co sławni ludzie sądzili o żydach ? (Milczarski von umieścił tą książkę na elektrodzie.pl)

Nie mówcie że nic nie robię chcę zamówić coś by dać po nosie dwa lata przerwy w tym cholernym dps...nie wyważę otwartych drzwi...tutaj jestem w pułapce...

Marny sort jak z Strange Days...

I tego Polska niech dzisiaj cała słucha zespół mojego krewniaka Milczarka Manzarka Raya The doors powinno się wtajemniczyć w tę kapelę od pierwszej naprawdę psychodelicznej płyty z 1967 roku i tak to się zaczęło...

Wujkowie moi niech się mają dobrze by moje ciocie były bogate i żeby nasza rodzina nie rozchodziła się tak bezemnie bo to ja jestem siłą i dumą rodziny tylko muszę być w formie jak pójdę do ludzi...a co u mnie w Ołdkakach ??? Historyczne książki ze trzy ,Poetyka Arystotelesa ,retoryka ,o duszy gruba ,kategorie ,Dialogi Platońskie Parmenides,Timajos czy coś ,Nietsche ,zraziłem się trochę do Błażeja Pascala jak on śmie mówić z góry o Ewangeliach jako niby aż tak ważnych pismach które urabiają ludzi i łamią psychikę na amen...Chrzest i znak krzyża to martwa woda ,zabijanie wody...

Słuchajcie Polacy chcijcie odemnie te dwa nowe desktopy za 15 tys pln w jednym nie ma tylko ramu ale obie płyty główne biznesowe także GTX 10 albo RTX sam może dorzucę albo wy ale muszą być firmy MSI i najlepiej ten sam kolor laminatu co płyta główna pclab powinno porównać czy kolor czy firma wpływa na stabilność karty i co trzeba mierzyć chcąc zbadać czy system lepiej współpracuje z tym samym laminatem czy firma /inna z koloru i ta sama co płyta trzy tabelki...

Teraz mówcie czy chce ktoś Lapka 1 miesiąc używanego śmigającego na Debianie 10 ale zastanawiam się nad 11.00 bo procek Braswell miał wsparcie do 2022. Także wy Polacy protestujcie w sądzie w  Pułtusku żeby wypuszczono Vona z DPSU...i do volomina też protestujcie bo to co sąd mi zrobił to bez prawie...domagajcie się tak wysokiego odszkodowania jak wysoko ceni się moje życie i jako naczelnika i jako zwierzchnika i pierwszą personę w tym kraju gdzie to ja dyktuje warunku co jest trendy co jest schliserem i musi zejść ze sceny jak C.Hada czy jak on i tym podobni...Molesta i Wu tang się liczył...

Ale wracając...przebraszam i wypraszam sobie
podnoszenie wyżej czoła niż ustawa przewiduje...

Bo mój naród czeka na kinder shtubę...