Jump to content

Czucie zapachu 3-cmc

Zelmer
 Share

Recommended Posts

Zlapem się już kilka razy na tym, że czasem w najróżniejszych miejscach ni stąd ni zowąd czuje charakterystyczny, chemiczny zapach cmc3. Można by pomyśleć , że to poprostu coś podobnego w powietrzu, jakaś chemia  a mnie sie tylko wydaje ze pachnie podobnie, ale zdarzylo sie nawet że poczulem ten zapach w lesie, gdzie bylo świerze powietrze...Moja kobieta, twierdzi ze ma podobnie. Pomyslalem ze to może jakiś pokrecony mechanizm uzależnienia i mój mózg oszukuje mnie z tym zapachem, żeby wywołać skojarzenia i  żebym znowu kupił...Zastanawiam się czy więcej osób ma tak jak ja?

• Like 3

• Midas changed the title to Czucie zapachu 3-cmc
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
W dniu 28.04.2024 o 13:51, Jastrzomb napisał:

Sort sortowi nierówny, każdy ma inny smak i zapach. Dla mnie temat bez wiekszego sensu to juz jakby dyskutować o konkretnym produkcie w konkretnym sklepie a nie tak ogólnie bo każdy pewnie mowi o innym produkcie.

W sedno. Ale większość sortów 3-cmc ma ten charakterystyczny podobny zapaszek odczuwalny nawet jak nie z wora to przy wciąganiu. Ten zapach zwiastuje ból i przyjemność. 🙃

• 6 months later...
  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

Tags

dopalacze forum, dopalacze sklepy, dopalacze sklep, dopalacze, research chemicals forum, research chemicals shops, research chemicals shop, research chemicals sklepy, research chemicals sklep, research chemicals, dopalacze sklepy opinie, dopalacze sklepy recenzje, research chemicals shops opinions, research chemicals shops reviews, research chemicals sklepy opinie, research chemicals sklepy recenzje, dopalamy, dopalamy forum, dopalamy.com, dopek forum, dopek, forum.dopalamy.com, 3-cmc, 4-cmc, 3-mmc, a-pihp, alfa-pihp, alpha-pihp, α-pihp, 4-mmc, 4-emc, 4-mec, 3-mec, alfa-PVP, alpha-PVP, α-PVP, a-PVP, hex-en, 2-mmc, mdphp, hep, nep, mdpep, a-php, alfa-php, alpha-php, α-php, a-pvt, alfa-pvt, alpha-pvt, α-pvt, pentedron, mefedron, klefedron, metaklefedron, metafedron, pentedrone, mephedrone, clephedrone, clophedrone, metaphedrone, stymulanty, stimulants, euforyki, euphorics, empatogeny, empathogens, kannabinoidy, cannabinoids, psychodeliki, dysocjanty, psychedelics, dissociants, depresanty, depressant, mieszanki ziołowe, herbal blends, fake hash, fake weed, fake cocaine, synthetic cocaine, opioidy, opioids, benzodiazepiny, benzodiazepines, research chemicals shops online, research chemicals shop online, dopalacze sklepy internetowe, dopalacze sklep internetowy

Staff Team

Midas Midas Administrators
CzaCZuCza CzaCZuCza Moderators
Latarnik Latarnik Moderators
Hektor1985 Hektor1985 Moderators
anonimus88 anonimus88 Moderators
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.