Jump to content

Polski Ruch Narkomanów 84

Recommended Posts

jesteś z nami ale nie wiem co to zmienia ...jak ćpałeś to byłeś z nami ...na początek nie mam dla ciebie zadań ...mógłbyś upowszechniać moje oryginały które zwalczają ciemnogród ...moje teksty i moje odkrycia są najważniejsze i największe w historii powszechnej...co można równać z odkryciem heliozofii ??? czy psychozofii ??  moja szkoła to pochwal samego siebie aby inni wiedzieli kim jesteś ...Chyba że chcesz trzymać wszystko sam cały swój byt...sam ze sobą ...ale to niemożliwe inni stwarzają problemy...

A ty się rozwijasz i dojżewasz jako samiec homo ...dopiero gdy zobaczysz idee to zmienia ci  się patrzenie na rzeczywistość ...rozwijaj się duchowo....dbaj o swój umysł

...czytaj coś ...

wiedza jest nieskończona ...i rozum może być nieskończony...

nie denerwuj się tak as nieznamy się jeszcze ...Ruch zrzesza ogólnie wszystkich narkomanów w Polsce więc jest bardzo ogólny ...jesteśmy wielką siłą i walczymy o różne rzeczy np legalaizację marichuany ...walczymy z Kotanowcami bo ci walczyli z narkotykami ...chronimy prawnie vendorów i dilerów - pomagamy prawnie ...itd itp

• Haha 1

• 4 weeks later...
  • 6 months later...
1 godzinę temu, WETERAN napisał:

@Foton pewnie midas pil herbatke z vendorami i prezes przyszedl po prosbie szkoda im go było i sie zgodzili taka musiala byc ta historia. 🙂 

Kierowniku...

Nie kierownik się zgodzi założyć to forum...bo członków nie mam już skąd szukać...

Nie będzie kierowali żałował...

Hehe 

• Like 1

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

Tags

dopalacze forum, dopalacze sklepy, dopalacze sklep, dopalacze, research chemicals forum, research chemicals shops, research chemicals shop, research chemicals sklepy, research chemicals sklep, research chemicals, dopalacze sklepy opinie, dopalacze sklepy recenzje, research chemicals shops opinions, research chemicals shops reviews, research chemicals sklepy opinie, research chemicals sklepy recenzje, dopalamy, dopalamy forum, dopalamy.com, dopek forum, dopek, forum.dopalamy.com, 3-cmc, 4-cmc, 3-mmc, a-pihp, alfa-pihp, alpha-pihp, α-pihp, 4-mmc, 4-emc, 4-mec, 3-mec, alfa-PVP, alpha-PVP, α-PVP, a-PVP, hex-en, 2-mmc, mdphp, hep, nep, mdpep, a-php, alfa-php, alpha-php, α-php, a-pvt, alfa-pvt, alpha-pvt, α-pvt, pentedron, mefedron, klefedron, metaklefedron, metafedron, pentedrone, mephedrone, clephedrone, clophedrone, metaphedrone, stymulanty, stimulants, euforyki, euphorics, empatogeny, empathogens, kannabinoidy, cannabinoids, psychodeliki, dysocjanty, psychedelics, dissociants, depresanty, depressant, mieszanki ziołowe, herbal blends, fake hash, fake weed, fake cocaine, synthetic cocaine, opioidy, opioids, benzodiazepiny, benzodiazepines, research chemicals shops online, research chemicals shop online, dopalacze sklepy internetowe, dopalacze sklep internetowy

Staff Team

Midas Midas Administrators
CzaCZuCza CzaCZuCza Moderators
Magister Magister Moderators
Latarnik Latarnik Moderators
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.