Jump to content

BOLCHEMIST.EU opinie - temat główny

KrasyOgier
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...

@Julita89 no to też tak samo gołąb przyleciał:)

Zjadłem jedną, lekkie działanie, pluszowy, delikatnie czuć euforię fajną, Ochota na sex duża. Wejście po około 30min więc. Max po 1h może 1,5h

Trzymało 3h max 

Trochę słabe 3mmc albo nie ma tam 250mg tak jak pisze 

Ale mimo wszystko fajne tabletki 🙂

fajnie się słucha muzyki, luz, fajnie się rozmawia. Nie ma zamuły 

7/10

W dniu 12.01.2023 o 18:30, Mother napisał:

no to też tak samo gołąb przyleciał:)

Zjadłem jedną, lekkie działanie, pluszowy, delikatnie czuć euforię fajną, Ochota na sex duża. Wejście po około 30min więc. Max po 1h może 1,5h

Trzymało 3h max 

Trochę słabe 3mmc albo nie ma tam 250mg tak jak pisze 

Ale mimo wszystko fajne tabletki 🙂

fajnie się słucha muzyki, luz, fajnie się rozmawia. Nie ma zamuły 

Dostałem taką jedną jako sampelek ale nie napiszę nic miarodajnego bo byłem po paru wciągach 3mmc...ale może coś tam jednak podbiło.

Ja w swoim zamowieniu się pomyliłem i zamiast 4g 3-MMC wziałem 3-CMC + sample...

Szkoda tylko ze w moim przypadku nie ma mowy o jakimś jedzeniu czy piciu i a w tango można łatwo pójść..

Pakę dostałem 2 dni temu, na dzień dzisiejszy tylko zdewastowany wczoraj nie mogłem prawie z łóżka wstać 🙂

haha xd

Ale na pewno chcę to powtórzyć !

Idę leczyć się kodeiną elo !

• Midas changed the title to BOLCHEMIST.EU opinie - temat główny

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

Tags

dopalacze forum, dopalacze sklepy, dopalacze sklep, dopalacze, research chemicals forum, research chemicals shops, research chemicals shop, research chemicals sklepy, research chemicals sklep, research chemicals, dopalacze sklepy opinie, dopalacze sklepy recenzje, research chemicals shops opinions, research chemicals shops reviews, research chemicals sklepy opinie, research chemicals sklepy recenzje, dopalamy, dopalamy forum, dopalamy.com, dopek forum, dopek, forum.dopalamy.com, 3-cmc, 4-cmc, 3-mmc, a-pihp, alfa-pihp, alpha-pihp, α-pihp, 4-mmc, 4-emc, 4-mec, 3-mec, alfa-PVP, alpha-PVP, α-PVP, a-PVP, hex-en, 2-mmc, mdphp, hep, nep, mdpep, a-php, alfa-php, alpha-php, α-php, a-pvt, alfa-pvt, alpha-pvt, α-pvt, pentedron, mefedron, klefedron, metaklefedron, metafedron, pentedrone, mephedrone, clephedrone, clophedrone, metaphedrone, stymulanty, stimulants, euforyki, euphorics, empatogeny, empathogens, kannabinoidy, cannabinoids, psychodeliki, dysocjanty, psychedelics, dissociants, depresanty, depressant, mieszanki ziołowe, herbal blends, fake hash, fake weed, fake cocaine, synthetic cocaine, opioidy, opioids, benzodiazepiny, benzodiazepines, research chemicals shops online, research chemicals shop online, dopalacze sklepy internetowe, dopalacze sklep internetowy

Staff Team

Midas Midas Administrators
CzaCZuCza CzaCZuCza Moderators
Latarnik Latarnik Moderators
Hektor1985 Hektor1985 Moderators
anonimus88 anonimus88 Moderators
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.