Jump to content

3-CMC - METAKLEFEDRON

SSj4
 Share

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Testowa艂em ostatnio 1,5 miesi膮ca temu sort z sanda. Og贸lnie ze specyfikiem 艂膮czy mnie d艂u偶sza historia.

Dzia艂anie zdecydowanie nie jest ju偶 na mnie takie, jak dawniej. W og贸le ketony straci艂y dla mnie magi臋, odk膮d zrobi艂em sobie od nich d艂u偶sz膮 przerw臋 i podleczy艂em 艂epetynk臋. Ale to od tej substancji pozna艂em ketony i dlatego sentyment pozostaje xD

15 godzin temu, Topeczka napisa艂:

@Kajko ojj taak. 3cmc micro, najlepsza jak膮 kiedykolwiek jad艂em. Chyba ju偶 nie wr贸ci 馃槥

Og贸lnie jestem fanem tr贸jki.

Ze sklep贸w sponsorowanych 3cmc mog臋 poleci膰 od聽@MEFIS.TO

Ale te偶 nie wiem jak aktualny sort bo troch臋 czasu min臋艂o od zam贸wienia.

Z niesponsorowanych chemc*ntr**.nl

Wiem o czym m贸wisz i micro by艂o bardzo dobre ale dla mnie top1 to by艂 sort, kt贸ry mia艂 predator kilka lat temu p贸艂przezroczyste twarde kryszta艂y o pi臋knym wygl膮dzie jak z filmu. I teraz kilka sklep贸w dalej ma ten produkt wi臋c ja nie narzekam, bo to co najbardziej lubi艂em jest z powrotem dostepne. 馃檭 Aczkolwiek r贸wnie偶 艣wietnie wspominam micro ono by艂o mega wygodne w u偶ytkowaniu gdziekolwiek tylko karte przy艂o偶y膰 i bach, gotowe.

• Like 1

• 3 weeks later...

3-cmc od katy to per艂a w koronie tego sklepu kurwa jakosc jest naprawde najlepsza sam wyglad robi wra偶enie a potem jest tylko lepiej

mocne trojkowe wejscie bolace ucho i rozjebany leb czyli to co uwielbiam i to mi sie kurwa nie przeje nigdy jak chlebek i nale艣niki tak jak juz pislaem w dziale sklepu

polecam wchuj lepszej trojeczki nie znajdziecie

Edited by osiedlowyAS
  • Like 1

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

Tags

dopalacze forum, dopalacze sklepy, dopalacze sklep, dopalacze, research chemicals forum, research chemicals shops, research chemicals shop, research chemicals sklepy, research chemicals sklep, research chemicals, dopalacze sklepy opinie, dopalacze sklepy recenzje, research chemicals shops opinions, research chemicals shops reviews, research chemicals sklepy opinie, research chemicals sklepy recenzje, dopalamy, dopalamy forum, dopalamy.com, dopek forum, dopek, forum.dopalamy.com, 3-cmc, 4-cmc, 3-mmc, a-pihp, alfa-pihp, alpha-pihp, 伪-pihp, 4-mmc, 4-emc, 4-mec, 3-mec, alfa-PVP, alpha-PVP, 伪-PVP, a-PVP, hex-en, 2-mmc, mdphp, hep, nep, mdpep, a-php, alfa-php, alpha-php, 伪-php, a-pvt, alfa-pvt, alpha-pvt, 伪-pvt, pentedron, mefedron, klefedron, metaklefedron, metafedron, pentedrone, mephedrone, clephedrone, clophedrone, metaphedrone, stymulanty, stimulants, euforyki, euphorics, empatogeny, empathogens, kannabinoidy, cannabinoids, psychodeliki, dysocjanty, psychedelics, dissociants, depresanty, depressant, mieszanki zio艂owe, herbal blends, fake hash, fake weed, fake cocaine, synthetic cocaine, opioidy, opioids, benzodiazepiny, benzodiazepines, research chemicals shops online, research chemicals shop online, dopalacze sklepy internetowe, dopalacze sklep internetowy

Staff Team

Midas Midas Administrators
CzaCZuCza CzaCZuCza Moderators
Latarnik Latarnik Moderators
Hektor1985 Hektor1985 Moderators
anonimus88 anonimus88 Moderators
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.