Jump to content

Metykatnon - Prosty przepis

AM6
 Share

Recommended Posts

Witam!!! 

Jak obiecałem tak biorę się za pisanie. 

Jest to typowo pod IV bo z opakowania z Przepluczka 7 ml wychodzi ale pijąc go działa tak samo. 

Zacznijmy od tego co potrzebujemy i proporcje na jedno opakowanie

© Acatar 720mg pssudkefedrywy i 2.5mg czegoś na tabletkę 

© Nadmanganian potasy jest w tabletkach i kryształkach po 5g.

Ja kupuje ten 5g

Ocet kuchenny 10% 3ml

Woda do iniekcji/sól Fizjologiczne 1ml

I jeszcze dojdzie 1-2ml ale to potem. 

Strzykawka 20ml do filtracji + najdrubsza igła 1.2 czy jakoś tak

Strzykawka 10ml do gotowego produktu igła to już wedle uznania i miejsca u mnie najleposj sprawdzają się 4.5 i 5. 

2 kieliszki jakieś tam 30ml

I jeszcze jedna igła 0.6/7 do Pobierania gotowego kota przez filter

Filtry ja używam od papierosa i połowa w zupełności wystarcza. 

Przejdźmy krok po kroku tak by każdy zrozumiał. 

Odważnam sobie 350mg nadmanganian lepiej dać więcej bo wszystko się nie rozpuścić do 400mg max i sypie to do kieliszka. 

Gotuje wrzatek 

W tym czasie rozgniatam tabletki na pył najlepiej po 6 bo prościej i do drugiego kieliszka. 

Dolelewam 3ml octu, 1ml wody i później roztwór z nadmanganian bu uzyskać łącznie 5-6ml. 

Wkładam to do zamrażarki na jakieś 15 min. 

Zanim to zrobimy zagotuje mam się woda i co dalej. 

Bierzemy jaka niska szklankę tsk by kieliszek do połowy stał. 

Odmierzamy 1ml tej samej wody i do nadmanganian a kieliszek do wrzątku wszystko się nie rozpuścić dlatego ten dodatkowy 1ml wody pozwoli wypłukać jestem. Ja używam szcxykawki 2ml i igły 5.

Gdy mamy to gotowe wyciągamy wcześniej przygotowany produkt z zamrażarki i łączymy ze sobą tzn nadmangam do pierwszego kieliszka. 

I teraz będzie działa się magia będziesz potrzebował jakiegoś patyczka ja używam najcięższego elementu od anteny z jakiegoś radia. 

Kolor błyskawicznie zrobi się bordowy i cały czas mieszamy tylko bez pośpiechu. 

Z czasem kolor będzie brązowy i intensywny zapach owoców co znaczy, że wszystko zrobiliśmy dobrze. 

Ja tak Mieszkam do 30 minut max. 

Gdzie zobaczysz, że roztwór robi się bardziej  różowy, zapach silniejszy kieliszek będzie robił cię ciepły i ciepły tzn, że zachodzi już reakcja. 

Zrobi się błotko oraz powiększy ilość jak ciasto na drożdżach. 

Reakcja będzie trwała aż zresukuje się to co w kieliszku i temperatura opadnie. 

PAMIĘTAJ CALY CZAS MKESZAJ WOLNO JAK BYŚ KOTA GŁASKAŁ. 

Jak zobaczymy w kieliszku, że półprodukt jest już płynny nie ma błota to możesz jeszcze pomieszczenic z 10 minut. 

Potem wstawiamy do lodówki max do 2h podobno czym dłużej to lepszy ale nie zauważyłem tego. 

Ja trzymam około 1h w między czasie z 3 razy idę pomkeszac ze 3 minuty .

Po godzinie wyciągam i zostawiam w temperaturze pokojowej na jakieś 20 minut. 

Przed ten czas szykuje filtr szcxykawki 20ml nawilżona chusteczki tak by objęły coś na dole nie było luki grubość warstwy 2/3mm. Zakłada gruba igłę lekko wzięłam filtr dociekać tłoczone czy dobrze się ułożył. 

No i zaczynamy zabawę zawartość Kieliszka staramy się przelać do strzykawki tak by nie rozłac. 

Zawsze coś zostanie to bd przepluczka. 

Dociskamy tłoczek byle nie za mocno tak by sobie kapało. Nigdzie się nie spieszymy. Powinien być biały  klarowny roztwór bo gdy damy za cienki filtr to wszystko się nie oczyści i będziemy robić to 2 raz a po co czas marnować. 

Dotąd Dociskamy aż odpad będzie suchy i zgnieciony jak pod prasą. Przy tej czynności Trzsba użyć siły bo jeszcze pokapie. 

Gdzie skończymy wrzucamy filtr od papierosa i montujemy szczykawke już docelową  z igła 0.6/7 i wszystko zasysamy. 

Oddamy na bok i robimy przepluczka. Ten odpad ze szczykawke czymś trzeba usunąć aby pozostał filtr. 

I ta sama sytuacja dokładnie przelewamy resztę z kieliszka (pamiętać by przepluczkać ścianki)

Gdy to przefiltrujemy znowu do docelowej pompki i plikamy filtr. 

Lejemy 1-2ml w zależności ile mamy miejsca w docelowej i powoli przecinkamy. Powtarzamy to 2 razy tym samym roztworem i do domowej i mamy gotowego kota  🙂

Jak Chcesz podać IV to już po 3ml go odczujesz przy 6 poczujesz ciśnienie w głowie i upał a całość zapewni Ci blogostan. 

Na pierwszy raz nie zalecam cości ale zawsze możesz zatrzymać się na chwilę i zobaczyć i powoli lecimy do końca. 

Jak wczoraj 30 ml uderzył najpierw 10 a potem 20 to odleciałem. 

Oczywiście nie namawiam nikogo do robienia tego. Jest to tylko opublikowana informacja. 

Dodam, że przepisu uczyłem się z H ale zmodyfikowane proporcje i wychodzi mocny skurwiel. 

Dziękuję Za zainteresowanie teresowanie 

@Gibon94 Ja nie wnikam i nie interesuje mnie co kto robi jeden lubi jabłka drugi panienki a trzeci jak go walą w dupie kwestia gustu i uważam NIK nie powinien się w te sprawy wypierdala. To jest mija decyzja mnie nie interesuje co i jak cpasz jak byś nawet wieral w dupe to bym to uszanowal 

W dniu 8.08.2022 o 19:25, Dixon95 napisał:

@komornik sądowy żaden wynalazek, to stare jak świat, jeszcze rc nie były popularne jak to ludzie w kabel ładowali 

Jak ziomek napisal dobrze zrobiona Synteza daje lepszy efekt niż obecne ketony a najlepszy jest właśnie IV. Można też wypić dziala dłużej ale niema tego WooW

@CzaCZuCza proszę scalić 

Edited by AM6

@Armor Mordo nauczę się syntezy by sprowadzić do HCL też Wam opiszę ale niewiem kiedy go będzie bo muszę najpierw skompletować cały sprzęt oraz produkty. 

No i wiadomo czas i syntezę znać na pamięć przy okazji wspomagając się przepiem. Zobaczyć jak to wyjdzie i ewentualnie go zmodyfikować. 

Ten wyżej też zrobiłem pod siebie tzn zmiana proporcji i czas niektórych reakcji i wyszedł mi Prima sort. 

Można powiedzieć moje autorstwo.. 

Mam jeszcze mały pomysł do zmiany ale niewiem kiedyś to zrobie. Tylko na jednym opakowaniu bo nie chcę więcej spierdolić. 

Jak ktoś ma pytania śmiało 

Ktoś się wstydzi licznie to priv 

Miłego Dnia, Pozdrawiam. 

Zrobiłem mała aktualizacje w proporcjach na 1440mg pseudoededryny. 

Zamiast 6ml octu dałem 5ml

Wody zamiast 2ml dałem 3ml

Roztwor nadmanganian bez zmian 2

Co zauważyłem reakcja zaszła szybciej zapach owoców bym byl jeszcze bardziej intensywny. 

Błoto jakie urósło było w przybliżeniu 20/30% większe niż normalnie. 

Po 20 jakoś będę wyciągał z chłodni. Dam znać czy efekty uległy zmianie. 

OSTRZEGAM I NIKOGO NIE NAMAWIAM DO TEGO TYPU EXPERTMENTOW. JEST TO TYLKO WYMYSL MOJEJ WYOBRAŹNI. 

NIE DO SPOŻYCIA DLA LUDZI. 

Zainteresowani śledzić temat. 

Mam pytanko bo podobno do utleniania pseudoededryna Można użyć wody utlenionej.

W metodzie czeskiej, z tego co mi wiadomo, do utleniania pseudoefedryny/efedryny używają perhydrolu (30 % roztwór H2O2) zamiast KMNO4. Może, jeśli kiedyś zakupię w sklepie z odczynnikami perhydrol, spróbuję? Wydaje mi się, że H2O2 wystarczy wkraplać do p.efki a żadne dodatkowe substancje/katalizatory nie są potrzebne.