Jump to content

NEP - N-Etylonorpentedron

Vanessa
 Share

Recommended Posts

NEP - (N-Etylopentedron  ,  Etylo-pentedron   NEP )

Pentedron NEP ma jądro fenetyloaminy (2 etyloamino 1) z grupą alkilową przyłączoną
do węgla alfa i grupą tlenową przyłączoną do węgla beta.   

Pentedron NEP jest pochodną  heksedronu,  grupy metylowej przyłączonej do tego atomu azotu 

jest przyłączony i zastąpiony grupą etylową (2 etyloamino 1 fenyloheksan 1 jeden)

Substancja pobudzająca - katynon – która po spożyciu ma działanie  stymulujące, euforyczne . 

• 1 month later...
  • 1 month later...
W dniu 28.05.2022 o 00:27, Chochlik napisał:

Duzo normalniejszy stim niz zezwierzęcony Hexen, ale dla mnie osobiście i tak za mocny. Czesto dopadała mnie tachykardia i razem z tym nerwica serca i włączała się krzywa bania. 

Dawkowanie oczywiście mialem w porządku i leciałem max 50mg. No cóż, stimy nie są mi przeznaczone xD

To jeszcze mniej spróbuj. Albo miałes gorszy sorty albo Ci dawka nie służy zwyklle jak mam takie skutki uboczne to zmniejszam dawke i jest lepiej. Mocny i czysty nep potrafi pokarać trzeba bardzo małe dawki walić.

• 3 weeks later...

mocny i ekonomiczny towar gram starczyl kilku zaprawionym testerom na dlugo jak ktos lubi moc to sie nie zawiedzie to jes takie mocne ze jakby ktos chcial to pchac to mozna robic spokojnie z wypelniaczem i tak beda ludzie zadowoleni co nie cpaja tak mocno jak my

ale na sell to najbardziej fake koko od katy siada bo zbita gruda i fajna forma pod robienie kasy na lamusach pZDR wszystkim sztywnym chlopakom

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

Tags

dopalacze forum, dopalacze sklepy, dopalacze sklep, dopalacze, research chemicals forum, research chemicals shops, research chemicals shop, research chemicals sklepy, research chemicals sklep, research chemicals, dopalacze sklepy opinie, dopalacze sklepy recenzje, research chemicals shops opinions, research chemicals shops reviews, research chemicals sklepy opinie, research chemicals sklepy recenzje, dopalamy, dopalamy forum, dopalamy.com, dopek forum, dopek, forum.dopalamy.com, 3-cmc, 4-cmc, 3-mmc, a-pihp, alfa-pihp, alpha-pihp, α-pihp, 4-mmc, 4-emc, 4-mec, 3-mec, alfa-PVP, alpha-PVP, α-PVP, a-PVP, hex-en, 2-mmc, mdphp, hep, nep, mdpep, a-php, alfa-php, alpha-php, α-php, a-pvt, alfa-pvt, alpha-pvt, α-pvt, pentedron, mefedron, klefedron, metaklefedron, metafedron, pentedrone, mephedrone, clephedrone, clophedrone, metaphedrone, stymulanty, stimulants, euforyki, euphorics, empatogeny, empathogens, kannabinoidy, cannabinoids, psychodeliki, dysocjanty, psychedelics, dissociants, depresanty, depressant, mieszanki ziołowe, herbal blends, fake hash, fake weed, fake cocaine, synthetic cocaine, opioidy, opioids, benzodiazepiny, benzodiazepines, research chemicals shops online, research chemicals shop online, dopalacze sklepy internetowe, dopalacze sklep internetowy

Staff Team

Midas Midas Administrators
CzaCZuCza CzaCZuCza Moderators
Magister Magister Moderators
Latarnik Latarnik Moderators
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.